Contact Regels

Regels en voorwaarden voor het plaatsen van een advertentie in de rubriek : Contacten &Berichten op Hotmarktspeurders

----Deze rubriek is er voor bedoeld om een casual contact te zoeken.

----Oftewel een realtie, een vriendschap, of nieuwe mensen leren kennen en ontmoeten.

----In deze rubriek mogen er GEEN blote of sexy foto's worden geplaatst. De foto moet uniek en van jezelf zijn. Bij constatering van het niet aan de voorwaarden houden zal deze advertentie direct worden verwijderd. Dit gebeurd zonder waarschuwing en is niet meer te herstellen.

----In deze rubriek mogen er GEEN sexy of erotische getinte teksten bevatten. Dit geldt ook voor de titel van de advertentie. Bij constatering van het niet aan de voorwaarden houden zal deze advertentie direct worden verwijderd. Dit gebeurd zonder waarschuwing en is niet meer te herstellen.

----In deze rubriek mag er maar één unieke advertentie geplaatst worden. Bij constatering dat u meerdere advertenties plaatst in de rubriek Contacten&Berichten zal deze direct worden verwijderd. Dit gebeurd zonder waarschuwing en is niet meer te herstellen.

----Gebruik u met deze advertentie een link die verwijst naar een dating-site dan ben u verplicht om de kosten van te voren ana te geven. U kunt een keuze maken uit verschillende opties. Geeft u deze keuze niet aan dan zal uw advertentie op in-actief gezet worden. U kunt deze dan aanpassen. Doet u dit niet zal hij verwijderd worden.

----Bent u zakelijk en wilt u meerdere advertenties plaatsen neem dan contact met ons op. Contact opnemen.

----Deze regels gelden voor alle subrubrieken van Contacten&Dating

----Om een advertentie te zetten moet je minstens 18 jaar en ouder zijn.

----Er mogen geen kinderen zichtbaar zijn op de foto's die u bij uw advertentie plaatst.

----In de advertentie mogen geen telefoon-nummers en E-mail adressen geschreven worden.