Erotiek Regels

Regels en voorwaarden voor het plaatsen van een advertentie in de rubriek : Erotiek op Hotmarktspeurders

----Deze rubriek is er voor bedoeld om een erotisch contact te zoeken.

----Oftewel een seksdate, een escort, webcamseks, prive-ontvangst ect ect.

----In deze rubriek mogen er GEEN foto's van duidelijk zichtbare geslachts delen worden geplaatst. De foto moet uniek en van jezelf zijn. Bij constatering van het niet aan de voorwaarden houden zal deze advertentie direct worden verwijderd. Dit gebeurd zonder waarschuwing en is niet meer te herstellen.

----In deze rubriek mogen er GEEN vunzige of chockerende of discriminerende teksten bevatten. Dit geldt ook voor de titel van de advertentie. Bij constatering van het niet aan de voorwaarden houden zal deze advertentie direct worden verwijderd. Dit gebeurd zonder waarschuwing en is niet meer te herstellen.

----In deze rubriek mag er maar één unieke advertentie geplaatst worden. Bij constatering dat u meerdere advertenties plaatst in de rubriek Erotiek zal deze direct worden verwijderd. Dit gebeurd zonder waarschuwing en is niet meer te herstellen.

----Gebruik u met deze advertentie een link die verwijst naar een dating-site dan ben u verplicht om de kosten van te voren ana te geven. U kunt een keuze maken uit verschillende opties. Geeft u deze keuze niet aan dan zal uw advertentie op in-actief gezet worden. U kunt deze dan aanpassen. Doet u dit niet zal hij verwijderd worden.

----Bent u zakelijk en wilt u meerdere advertenties plaatsen neem dan contact met ons op. Contact opnemen.

----Deze regels gelden voor alle subrubrieken van erotiek

----Om een advertentie te zetten moet je minstens 18 jaar en ouder zijn.

----Er mogen geen kinderen zichtbaar zijn op de foto's die u bij uw advertentie plaatst.

----In de advertentie mogen geen telefoon-nummers en E-mail adressen geschreven worden.

----Wij accepteren geen advertenties met dieren. Let op !! Dit is strafbaar en bij constatering zullen wij hier een melding van doen.

----Wij accepteren geen advertenties met kinderen. Let op !! Dit is strafbaar en bij constatering zullen wij hier een melding van doen.

 

---- Marktspeurders behoud zich het recht om advertentie die niet aan onze voorwaarden en regels voldoen zonder enige reden van waarschuwing en opgaaf te verwijderen. Bent u het daar niet mee eens dan kunt u via het contact formulier contact met ons opnemen.

----Marktspeurders is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor gevolg en schade die voorkomt uit contact & afspraken & kosten die via de rubrieken Contacten&Berichten en Erotiek ontstaan zijn. Wel kunt u dit kunt u via het contact formulier melden. Contact opnemen.