Over ons

Over Marktspeurders

Marktspeurders is een nieuwe en bruisende site voor paticulieren en bedrijven waar diensten en producten verkocht en gekocht kunnen worden. Sinds begin Januarie 2021 zijn wij hard bezig geweest om een zo veilig en gebruiks vriendelijk website te maken waar tweedehands maar ook nieuwe artikelen, producten en en diensten gevraag of aangeboden kunnen worden. Minimale leeftijd om lid te worden is 18 jaar. Wij hebben een zo uitgebreid mogelijk aanbod gemaakt zodat iedereen kan kopen en verkopen, maar ook kan vragen en aan kan bieden.

 


Nieuw en bruisend

Nieuw en bruisend zijn wij in januarie 2021 vol goede moed en vertrouwen van start gegaan en kunnen u dus geen grote getallen van bezoeken aanprijzen. Wel kunnen wij zeggen dat Marktspeurders snel groeit. Dit al niet te min omdat de kosten om te adverteren relatief laag_drempelig gehouden is zodat iedereen en van alle categorieën uit onze samenleving artikelen, producten of diensten kan kopen of verkopen of aanbieden of vragen.  Van kleine prullen tot schitterende auto's. Wij hopen uit te groeien tot 1 van de leukste tweedehand website van Nederland. Met nadruk op de leukste.


 

Hoe werkt Marktspeurders

Marktspeurders brengt mensen samen die wat willen kopen of verkopen. Of een dienst aanbieden of vragen. Handelen in tweedehands of nieuwe artikelen, producten of diensten. Onze website is gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken. Je aanmelden is binnen een paar klikken gedaan en een advertentie is eenvoudig te plaatsen. Iedereen van 18 jaar en ouder kan een advertentie plaatsen en zo artikelen, producten of diensten te kopen of te verkopen. Of aan te bieden of te vragen. Op Marktspeurders hebben wij 21 rubrieken samen gesteld en van deze rubrieken hebben wij diverse rubrieken onder verdeeld in subrubrieken die gerelateerd zijn aan de hoofd rubriek. Via de zoekmachine kunt u binnen een paar minuten al gevonden hebben waar u naar op zoek was.Informatie over kopen en verkopen op Marktspeurders

Kopers en verkopers van Marktspeurders kunnen alle informatie terug vinden op onze website. Daar hebben wij het zo goed mogelijk voor u samen gesteld zodat u met al u vragen daar te recht kunt. Vaak zijn uw vragen dan al beantwoord. Komt u er niet uit en wilt u ons een vraag stellen dan kan dit natuurlijk. U kunt contact opnemen vis ons contact formulier voor al uw vragen. Neem contact op.